14/06: Grand Prix 10 e. RACB TROPHY

Westgolf blijft een unieke parel in de golfwereld. Ons hoofddoel dat Westgolf een familie/vriendenclub is, willen we blijven behouden en daar gaan we 100% voor. Maar op sportief vlak zijn we ook in staat een hoog niveau van spelers af te leveren in alle afdelingen en dit onder de leiding van onze enthousiaste pro’s, initiator en vrijwilligers.

We danken RACB voor de mogelijkheden die we krijgen om te kunnen beschikken over robots die binnenkort in werking worden gesteld, de driving range is nu volledig hersteld en we hopen op een lange droge periode zodat ook de netten aan de driving range kunnen hersteld worden: hoogtewerkers kunnen nog steeds niet op het terrein omwille van de vochtigheid.

Alles werd in het werk gesteld om het parcours in een goede staat te brengen ondanks de moeilijke weersomstandigheden van de voorbije maanden, ik hoop dat U dit vandaag hebt kunnen ervaren: het resultaat van een grondige, professionele opvolging. Onze belofte hebben we nagekomen en zijn fier U een mooi, verzorgd terrein te kunnen aanbieden. 

Westgolf groeit en daar zijn we trots op met vele starters, nieuwe leden en green fee spelers en een zeer gesmaakt programma voor iedereen.

De samenwerking met RACB en gecombineerd met de werkkracht van Westgolf: het bestuur, het Westgolf team, de Sport Commissie, de verantwoordelijken van de afdelingen, de pro’s en initiator, caddy master, marshal en niet te vergeten een lekker restaurant, dragen bij tot het succes van onze club.

Wij danken RACB voor de prijzentafel, de zeer geapprecieerde tee gifts en aan U allen voor uw aanwezigheid op dit tornooi. 

Graag gaan we nu over tot de prijsuitreiking gevolgd door een receptie aangeboden door RACB.

Hierbij de link naar alle foto's van 14 Juni '24 LINK