14/07: Toespraak Captain's Prize

Toen we vorige winter het programma samenstelden voor 2024, viel mijn Captain’s Prize uitgerekend op 14 juli: de Franse Nationale Feestdag. Dat bracht me op het idee deze dag een blauw, wit, rood tintje te geven in het teken van Frankrijk, Parijs en de Olympische Spelen die deze maand plaatsvinden. Ik hoop dat u ervan hebt genoten en ervan geniet: een zonnige zomerdag eindelijk, geen uniform, geen qualifying, een leuke spelformule, even jeu de boules op de golf, Franse lekkernijen tussendoor, een Franse prijzentafel, een zuiderse receptie en diner.

Vandaag speelden we op een prachtig parcours dat ondanks de overvloedige regen een hoogstaand niveau heeft bereikt, geprezen door leden en niet-leden. Enkel professioneel dagelijks onderhoud en stipte opvolging kan dit resultaat geven en u hebt zeker onze nieuwste aanwinsten ontmoet op het parcours: Hercule, Obelix en Asterix.

Om deze dag te verwezenlijken zijn ideeën niet voldoende. Bart zorgde voor de praktische goede gang van zaken op en buiten het terrein en Olivia zorgde voor de administratieve kant van het geheel. 1000 maal dank voor de samenwerking.

In de voorbije jaren hebben we veel in het voordeel van Westgolf kunnen verwezenlijken. Dit is het resultaat van een vlotte, nauwe samenwerking met het bestuur, de Sport Commissie, de verantwoordelijken van alle afdelingen, de pro’s en initiators, de Marshall, Caddymaster, het greenKkeepers-team en zeker de RACB. Jong en oud voelen zich goed op en buiten het terrein.

Vele nieuwe leden en starters integreren zich vlot bij Ladies, Seniors, Men en Juniors.

Samen gaan we verder en blijven we onze basisregel trouw: we blijven een kleinschalige club met hoog niveau waar 100% familie, vriendschap, sportiviteit en een no-nonsense gevoel hoog in het vaandel blijven staan.

Nicole Loquet, Captain Westgolf

LINK NAAR DE FOTO's